Visita guiada Som Cultura-Som Paisatge

Festival Som Cultura de les Comarques Gironines

Finalitzat
DURADA:  5 hores
Diumenge 15 de novembre | 09:00 h

Públic general

Organitza: visitArt

Col·labora: Patronat de Turisme Girona Costa Brava,

Mesures de prevenció associades a la Covid 19 per a la realització de visites turístiques: segons les directrius i recomanacions a aplicar per a minimitzar el risc de contagi pel virus SARS-COV-2 de cara a la reobertura de les organitzacions que presten serveis de visites és d'obligatorietat el compliment d'aquestes premisses:

Les esglésies tornen a fer misses amb estrictes mesures de seguretat |  NacióRipollès

Per la mateixa raó l'activitat suspèn el tastet volcànic al Fortí del Montsacopa, per raons de tancament del local i redueix el cost de l'activitat a 10 euros/persona; 8,5 euros amb carnet jove.

Som paisatge i som cultura: una cosa no es pot separar de l’altra, perquè el que veiem és fruit de la interacció entre l’home i el seu entorn i tot té una lògica i un sentit de ser-hi.

Recorrerem Olot, des de l’antiga via del tren on veurem la interacció amb el paisatge dels arquitectes RCR, de l’art de la pedra seca i de l’escultura de Claudi Casanovas. Continuarem pel paisatge jardí de l’eixample Malagrida, pujarem al mirador del paisatge d’Olot, el volcà Montsacopa on acabarem amb un tast de productes locals, de la terra al paladar.

Podeu fer la reserva de les vostres entrades a través del mail de l’entitat organitzadora.

*L’activitat ofereix un 10% de descompte als participants amb Carnet Jove.